Angyal aura kvarc

2015.09.27 12:47

Angyal aura kvarc

Az angyal aura kvarc opál aura kvarc néven is ismert.

 

A huszadik századi technológia terméke, mint az akva aura, rubin aura és napfény aura kristályok. Ezeknek a kvarcoknak a szépsége rögtön nyilvánvaló, ahogyan az „új” technológia fokozza a rendkívülien erőteljes tulajdonságait a mestergyógyító hegyikristálynak (az ősök „ megszilárdult fénynek” is hívták).  Az angyal aura egy tiszta, átlátszó természetes kvarc tudományosan platinával összekapcsolva; ez a kombináció a legcsodálatosabb világos színekben csillogóan színjátszó szivárványhatást, eredményez. Öröm őket hordani, viselni vagy dolgozni velük.

 

A szivárványok derűt, fényt és optimizmust hoznak. Az angyal aura a ragyogás aktiválója a test és az aura minden szintjén. Használják aura és csakra tisztításhoz, „kötelékek” eltávolításához, korlátozó hiedelmek, rossz mentális beállítottság, kimondatlan pszichés szerződések és asztrális paraziták tisztításához.

 

Amikor tudatosan irányítják, akkor összerendezi és tisztítja a csakra rendszert megengedve a „szivárvány test” aktiválódását. A szivárvány test a „magasabb önvaló” teljes integrálása, ami közvetlen megvilágosodáshoz vezet.

 

A szivárvány színek csillogása, amelyek ebben a kristályban játszanak, gyorsan ráhangolják az érzékszerveket az angyali szférák szeretetére és fényére. Tisztítják és felemelik lelkedet, amely elárasztja az energiameződet a védelem, nyugalom és béke kedves szikrázó szivárvány buborékaival. Ez a kristály elvezeti tudatosságodat a magasabb tudatosságod „belső templomába” ahol őrangyalod tudása tárolódik.

 

Ez a kristály elsősorban az őrangyaloddal dolgozik és a „kristály angyalokkal”  a mennyei lények azon csoportjával, akik feladata, hogy támogassák, és utat mutassanak azoknak akik kristályokkal dolgoznak terápiás kezelések és meditáció során.  Az angyal aura kvarc fokozza a finom érzékelést, mivel ez a kristály a test minden energia rendszerét erősíti, stabilitást hoz és nyugtatja az elmét. Képes energiát irányítani egyik embertől a másikra.

 

A párna alá helyezett angyal aura kvarc kedves angyali álmokat hoz. A kristállyal való meditálás megnyithatja a kitágult tudatosság állapotának belső kapuit

Spirituális: az angyal aura kvarc az angyali birodalmak frekvenciájának tudatosságára nyit. Segít múlt inkarnációk leckéinek emlékezésében és a spirituális célra való ráhangolódásban.

 

Lélektani: a szépségre hangol. Az angyali szférák és a tündérek energiájára nyit. Könnyedséget és spontaneitást hoz a napi tevékenységekhez, ahogyan felébreszti sprituális tudatosságodat.

 

Érzelmi: az angyal aura kvarc jobb kedvre derít és higgadt, békés állapotba hoz, amelyben képes vagy érzékelni és befogadni az angyali birodalmak szeretet energiáit. Az angyal aura kvarc érzelmi blokkokat is old, és inspirációt nyújt.

 

Fizikai: az angyal aura kvarc támogat a stressz elengedésében, valamint az energiamező fizikai testtel való harmonizálásában.

 

Mágikus: más kristályok energiáját erősíti, ha közelében vannak elhelyezve. Bármilyen helyzetben segít az igazság feltárásában. Támogatja a divinációt, közvetítést és kristálygömbből való olvasást.

 

Elhelyezés: viseld az aura védelmében és erősítésében, és azért hogy a szeretet és az angyali fény fénysugara legyél. Helyezd bármely csakrára egyensúlyozásához és rendezéséhez, vagy ahogyan intuíciód vezet. Különösen erőteljes a korona csakrára vagy transzcendes csakrákra helyezve.